Adevăratele realizări ale cursului de marketing Online – Negru pe alb

Cum a început

Fiecare dintre noi avem puterea de a schimba în bine viețile celor din jurul nostru. Poate cel mai la îndemană mod de a face acest lucru este sa dăm mai departe informațiile de valoare care ne-au ajutat pe noi și care pot ajuta și pe altii. Călin a început să fac acest lucru în 2009 cand a ținut prima prezentare despre publicitate online. Pasul urmator a fost ca în 2012 să creeze primul workshop de planificare de marketing. De atunci a pregatit peste 100 de antreprenori și specialisti de marketing să treaca la un alt nivel cu prezența online a business-urilor lor.

Adevăratele realizări

Săptămâna trecută, Călin s-a reîntalnit cu Diana Socaciu, o participantă de la cursul din februarie din anul acesta. Ea este o persoană ambițioasă care și-a făcut curajul și a început un business online de la 0, chiar după ce a participat la workshop, renunțând la poziția de Director de Marketing dintr-o o altă companie locală.

Ea ne-a mărturisit într-un email după acea întâlnire:
“Întâmplarea face ca întâlnirea noastră din 13 noiembrie să fie la fix 8 luni de când am participat la cursul de online marketing (12-13 februarie). Dacă atunci aveam doar o vagă idee de online maketing, mai mult un mix de idei neclare, acum am venit la întâlnire cu un shop online funcțional, în plină promovare și pe care am plăcerea să îl văd cum crește din toate punctele de vedere. Participarea la cursul din februarie mi-a dat impulsul necesar de a schimba macazul și a porni un business online. Informația prezentată a fost vitală pentru a intra în domeniul businessului online. Pornind de acolo am trecut prin toate etapele de la crearea firmei, brandului, site-ului, construirea stocului, găsirea furnizorilor, rezolvarea părții de logistică la promovare. Fiecare zi aduce ceva nou, domeniul online e foarte dinamic și cu siguranță cu oportunități de dezvoltare promițătoare. Îți multumesc, Călin, pentru informațiile și sfaturile primite, care pentru mine au venit exact când aveam nevoie de ele.” Diana Socaciu, CEO SimplyChic

Felicitări Diana pentru curaj și pentru ce ai reușit să faci până acum. Mult succes în dezvoltarea business-ului!

Astfel de feedbackuri arată adevăratele realizări ale cursului de marketing Online – Negru pe alb. Dacă vrei să participi și tu, înscrie-te până marți la cursul de joi și vineri din Cluj. Află detalii pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter
Lasă-ne adresa de email și te vom ține la curent cu ultimele noutăți din Marketing.