Dacă ești marketer, ar trebui să-ți fie frică!

Urmărește video-ul de mai joi iar mai apoi citește în continuare.

Ți s-a făcut frică?

Generația Z, formată din cei născuți după anii 2.000, este mult mai informată, mai educată, mai curajoasă și mai pretențioasă. Consumatorii din următorii 10 ani nu vor mai înghiții orice “bullshit”. Produsele și serviciile care nu vor fi competitive și digitalizate, vor fi desființate din doi timpi și trei mișcări.

În schimb, business-urile care se adaptează, care devin sincere și transparente, care investesc în relația cu clienții și care folosesc online-ul și digitalul în avantajul lor, vor deveni mai puternice ca niciodată. Nu este o luptă ușoară, însă este singura cale.

Dacă dorești să nu pierzi startul înscrie-te la cursul de marketing Online – Negru pe alb din 1-2 Octombrie, Cluj-Napoca. Vei învăța să folosești cele mai populare instrumente de marketing online și îți vei crea o gândire strategică adaptată la contextul actual și de viitor. Înscrie-te acum.

Evenimente și resurse utile de business și marketing din februarie și martie 2015

În perioada următoare vor avea loc câteva evenimente pe care ți le recomandăm. De asemenea, am făcut o scurtă colecție de resurse utile care sigur vă vor fi de folos.

Evenimente:

  • 19 februarie, Cluj-Napoca – BT Club organizeaza cursul “Vânzarea inteligentă”, ținut de către Magnoliu Stan de la Smart Training. Pentru detalii și înscriere gratuită intră pe siteul BT Club.
  • Lorand Soares continuă seria de seminarii gratuite de business și vânzări. Poți afla datele și locul evenimentelor pe siteul Coaching4You.
  • În 6 Martie, la Cluj-Napoca va avea loc conferința de business feminin – The Woman.

Resurse utile

Pentru a-ți ușura munca cu designul materialelor online îți recomandăm trei platforme online:

  • Canva – un instrument util pentru crearea de imagini pentru Social Media;
  • Piktochart – o platformă pentru realizarea de infografice;
  • Pixlr Editor – un instrument gratuit pentru retușarea imaginilor, similar cu Photoshop, dar care se poate folosi direct din browser;

Dacă ești în căutarea de imagini gratuite pe care le poți folosi pe online intră aici pentru 75 de siteuri utile.

Mult spor la toate!

O nouă ediție la Cluj a workshop-ului de Marketing Online

Ne vedem la workshopDe la prima ediție din 2012 până în această lună, peste 100 de specialiști de marketing și antreprenori din Cluj și Transilvania au participat deja la workshopul Online – Negru pe alb. Ne bucurăm că am atins acest obiectiv însă nu ne vom opri aici. În 26 și 27 Februarie, organizăm un nou curs intensiv de Marketing Online în Cluj-Napoca. Acesta va include strategii de comunicare în funcție de tendințele actuale, exerciții practice, studii de caz, networking și aceeași atmosferă deschisă și colaborativă.

Feedback-ul participanților de până acum ne bucură și ne încurajează să oferim cel puțin aceeași intensitate și valoare pentru fiecare participant. Online – Negru pe alb este o bază solidă pe care orice antreprenor și specialist de marketing poate construi o comunicare integrată pe internet, pentru a câștiga noi clienți și a-i fideliza pe cei existenți.

Dacă ai întrebări despre workshop, lasă un comentariu. Dacă-ți dorești mai mult de la marketingul și comunicarea companiei înscrie-te acum la curs. Locurile sunt limitate.

Părerile participanților de la cursul de Marketing Online – Noiembrie 2014

În luna noiembrie a anului care tocmai a trecut ne-am întors la Cluj-Napoca cu o nouă ediție a cursului intensiv de Marketing Online. Urmărește în videoul de mai jos părerile participanților de la workshop.

Cursul este un must pentru oricine dorește să iși facă o idee despre ce înseamnă online-ul și marketingul online. Personal, am savurat fiecare moment în sala de curs.

Boian Raimonda, Director Executiv, Alianța Română de Prevenție a Suicidului

 

Eu m-am simțit excelent, obosit spre finalul zilelor din cauza cantității de informație foarte mare procesată. Cine vrea să iși dezvolte abilități în marketing clar trebuie să participe.

Pălăcean Aurel, Antreprenor

Online – Negru pe alb este un curs care îți clarifică și ordonează noțiunile despre marketingul online. Recomand participarea la acest curs atât pentru cei care vor să înceapă o carieră în marketingul online, dar și pentru antreprenori, pentru a știi ce să ceară și ce să urmărească în departamentul lor de marketing online

Augustini Gabriel, General Manager, AV Media

Dacă dorești să participi și tu, înscrie-te aici pentru ediția din 26-27 Februarie de la Cluj.

participantii cursului de marketing online - noiembrie 2014

Adevăratele realizări ale cursului de marketing Online – Negru pe alb

Cum a început

Fiecare dintre noi avem puterea de a schimba în bine viețile celor din jurul nostru. Poate cel mai la îndemană mod de a face acest lucru este sa dăm mai departe informațiile de valoare care ne-au ajutat pe noi și care pot ajuta și pe altii. Călin a început să fac acest lucru în 2009 cand a ținut prima prezentare despre publicitate online. Pasul urmator a fost ca în 2012 să creeze primul workshop de planificare de marketing. De atunci a pregatit peste 100 de antreprenori și specialisti de marketing să treaca la un alt nivel cu prezența online a business-urilor lor.

Adevăratele realizări

Săptămâna trecută, Călin s-a reîntalnit cu Diana Socaciu, o participantă de la cursul din februarie din anul acesta. Ea este o persoană ambițioasă care și-a făcut curajul și a început un business online de la 0, chiar după ce a participat la workshop, renunțând la poziția de Director de Marketing dintr-o o altă companie locală.

Ea ne-a mărturisit într-un email după acea întâlnire:
“Întâmplarea face ca întâlnirea noastră din 13 noiembrie să fie la fix 8 luni de când am participat la cursul de online marketing (12-13 februarie). Dacă atunci aveam doar o vagă idee de online maketing, mai mult un mix de idei neclare, acum am venit la întâlnire cu un shop online funcțional, în plină promovare și pe care am plăcerea să îl văd cum crește din toate punctele de vedere. Participarea la cursul din februarie mi-a dat impulsul necesar de a schimba macazul și a porni un business online. Informația prezentată a fost vitală pentru a intra în domeniul businessului online. Pornind de acolo am trecut prin toate etapele de la crearea firmei, brandului, site-ului, construirea stocului, găsirea furnizorilor, rezolvarea părții de logistică la promovare. Fiecare zi aduce ceva nou, domeniul online e foarte dinamic și cu siguranță cu oportunități de dezvoltare promițătoare. Îți multumesc, Călin, pentru informațiile și sfaturile primite, care pentru mine au venit exact când aveam nevoie de ele.” Diana Socaciu, CEO SimplyChic

Felicitări Diana pentru curaj și pentru ce ai reușit să faci până acum. Mult succes în dezvoltarea business-ului!

Astfel de feedbackuri arată adevăratele realizări ale cursului de marketing Online – Negru pe alb. Dacă vrei să participi și tu, înscrie-te până marți la cursul de joi și vineri din Cluj. Află detalii pe site.

Abonează-te la newsletter

Lasă-ne adresa de email și te vom ține la curent cu ultimele noutăți din Marketing.