Despre Călin Biriș
Calin Biris

Multă lume îl cunoaște drept Crocodilu’ de Marketing de la Trilulilu, poziție pe care a ocupat-o timp de 4 ani. În acest moment este Digital Director în agenția de marketing Loopaa Marcom, trainer acreditat și consultant de Marketing Online.

Linkuri sociale:

Povestea cu online-ul

… a început acum 19 ani când în 1997 a fost printre puținii norocoși care au avut acces la internet prin dial-up și la cea mai nouă tehnologie a acelor ani. Practic a crescut odată cu apariția primelor platforme web românești și internaționale. În 2007 se lansează Trilulilu.ro, portalul care ajunge ulterior să fie cel mai vizitat site românesc. Tot atunci (în toamna anului 2007), Călin s-a alăturat echipei Trilulilu urmând ca din februarie 2009 să ocupe poziția de Marketing Manager .

În octombrie 2012 echipa Trilulilu lansează oficial, în parteneriat cu Vodafone România, serviciul de muzică Zonga, care oferă acces nelimitat la peste 20 de milioane de melodii de pe PC, smartphone sau tableta, iar odată cu această lansare, Călin preia marketingul Zonga. După 7 ani alături de echipa Trilulilu și Zonga, acesta se retrage din companie și se alătură agenției de marketing Loopaa Marcom, ca partener de business și Digital Director, poziție pe care o ocupă și în acest moment.

Povestea cu voluntariatul și trainingurile

Începând cu primul an de facultate, din curiozitate iar mai apoi din pasiunea pentru voluntariat, s-a implicat în AIESEC, cea mai mare organizație din lume condusă de tineri, care i-a oferit experiențe de leadership și dezvoltare profesională.

În 2011 a preluat conducerea asociației adresate specialiștilor de marketing și comunicare IAA YP Cluj. În cei 4 ani de președinte a reușit să construiască un nucleu de 50 de specialiști de marketing împreuna cu care a realizat proiecte adresate mediului de business clujean.

Din toamna anului 2009 ține traininguri și prezentări despre publicitate și marketing online, iar în toamna anului 2012 lansează primul training de planificare de Marketing Online din România. În 2015 a lansat prima agendă din România, dedicată pentru Marketing Online.

Călin te încurajează să profiți și tu de puterea online-ului, înaintea concurenței tale, ajutându-ți clienții să ajungă mai ușor la produsele și serviciile companiei tale.

inscriere22

Abonează-te la newsletter
Lasă-ne adresa de email și te vom ține la curent cu ultimele noutăți din Marketing.