O nouă ediție la Cluj a workshop-ului de Marketing Online

Ne vedem la workshopDe la prima ediție din 2012 până în această lună, peste 100 de specialiști de marketing și antreprenori din Cluj și Transilvania au participat deja la workshopul Online – Negru pe alb. Ne bucurăm că am atins acest obiectiv însă nu ne vom opri aici. În 26 și 27 Februarie, organizăm un nou curs intensiv de Marketing Online în Cluj-Napoca. Acesta va include strategii de comunicare în funcție de tendințele actuale, exerciții practice, studii de caz, networking și aceeași atmosferă deschisă și colaborativă.

Feedback-ul participanților de până acum ne bucură și ne încurajează să oferim cel puțin aceeași intensitate și valoare pentru fiecare participant. Online – Negru pe alb este o bază solidă pe care orice antreprenor și specialist de marketing poate construi o comunicare integrată pe internet, pentru a câștiga noi clienți și a-i fideliza pe cei existenți.

Dacă ai întrebări despre workshop, lasă un comentariu. Dacă-ți dorești mai mult de la marketingul și comunicarea companiei înscrie-te acum la curs. Locurile sunt limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter
Lasă-ne adresa de email și te vom ține la curent cu ultimele noutăți din Marketing.