Rezultatele Online – Negru pe alb, Februarie 2014

Am început anul 2014 în forță cu încă un workshop de Marketing Online. În cele două zile intense am lucrat pe echipe, am discutat despre cele mai importante instrumente de marketing online și am învățat multe lucruri noi. Feedbackul participanților ne confirmă importanța online-ului și valoarea workshopului.

Dania Săvulescu

“Participarea la eveniment a fost un “refresh” al tuturor cunoștințelor de marketing online pe care le-am acumulat în ultimii ani. Am apreciat structura clară a informațiilor, recomandările pe care le-am primit pe baza experienței lui Călin și a faptului că am obținut un ghid practic al procesului de marketing.”

Dania Săvulescu, Marketing Manager, tiparo.ro

Iudean Nicoleta“În doar 2 zile (intense!) Călin a reușit să ne prezinte o varietate fascinantă dar structurată de idei, canale, tehnici, abordări noi și de actualitate în online. Multitudinea informațiilor primite și posibilitățile pe care le intuiesc acum că sunt la îndemana mea în marketingul online îmi dau aripi profesionale. M-am molipsit de acest workshop cu un enutuziasm care e de bun augur! Am venit la workshop dornică de informare și am primit exact ce aveam nevoie: noutăți, resurse, structură, clarificări, contacte, instrumente practice! Mulțumesc Călin, pentru deschiderea ușilor! Abia aștept să pașesc dincolo! A fost un curs excelent, îl recomand cu drag!”

Iudean Nicoleta, Marketing Manager, EVOcomputers.ro

Aurelian Dascal

 

“Noutate, experiență, schimbare în atitudine. M-am simțit captat, îl recomand tuturor celor care simt nevoia unei îmbunătățiri în activitate, celor care urmăresc performanțe calculate nu aleatorii.” 

Aurelian Dascal, Regional Sales Manager, Seko Spa

Diana Socaciu“De obicei în IT și cel mai probabil și în marketing online, se găsesc răspunsurile la toate întrebarile prin căutări. Dar de multe ori nu știi ce să întrebi și atunci și cel mai performant help nu ajută. Asta a făcut Călin – a punctat ce să întrebi și ce să cauți ca să devii competitiv în domeniul marketingului online. Felicitări pentru expertiză, sistematizare și modul de comunicare. Excelent!” 

Diana Socaciu, Marketing & PR Manager, Autoworld

Gabriela Marginean

“O experiență extrem de plăcută și bogată, interacțiune cu oameni frumoși și valoroși. Un curs intens, bine documentat, excelent structurat, care mi-a depășit așteptările. Un câștig, pentru mine și implicit pentru compania la care lucrez.”

Gabriela Marginean, Marketing & PR Specialist, Autoworld

Ne bucurăm să avem participanți atât de dornici de învățare și dezvoltare. Mulțumim tuturor pentru implicare și dedicare! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter
Lasă-ne adresa de email și te vom ține la curent cu ultimele noutăți din Marketing.