Rezultatele workshopurilor de marketing Online – Negru pe alb de la Iași și Timișoara 2014

Rezultatele workshopurilor noastre de marketing online sunt reprezentate de feedbackul participanților și de ceea ce aceștia pun în practică din ceea ce învață. Ne bucurăm că am avut ocazia să organizăm în acest an încă două cursuri reușite în Iași și în Timișoara. Am întâlnit specialiști și antreprenori entuziaști, pregătiți să facă un upgrade strategiei și tacticilor de comunicare și marketing online.  Mulțumim tuturor pentru implicare! Apreciem toată energia pe care ne-ați oferit-o. Sperăm că aceasta să se întoarcă înzecit în business-urile voastre.

Mai jos sunt câteva dintre părerile participanților:


Ionut Galbau antreprenorAm simțit că întradevăr vrei să oferi valoare. M-a ajutat în sensul că acum sunt mult mai încrezator în ceea ce pot face pentru că am o structură și o idee despre cât ar trebui să dureze un proiect/campanie online.

Oamenii pasionați de marketing ar fi bine să participe pentru că aici vor găsi o hartă cu care se pot ghida în această minunată lume a marketing-ului online 🙂

Ionuț Gâlbău, Antreprenor

Adriana Vieriu specialist marketing 2Am simțit că pot fi deschisă cu trainerul, colegii, să pun întrebări suplimentare, să întreb despre alte business-uri. Ar trebui să participe și alții întocmai pentru clarificarea atâtor informații care “ne pică” de pe internet din diverse surse. Mă gândesc că ar fi indicat ca acest curs să fie disponibil și în facultăți, în special aproape de finalizarea completă a studiilor deoarece pune punctul pe “i” mult mai bine decât sistemul de învățământ.

Adriana Vieriu, PR & Marketing, Iulius Management Center

Cotirgasanu MihaiM-am simțit excelent, m-a ajutat să înteleg faptul că știam foarte puține lucruri. Mă va ajut enorm în proiectele online pe care vreau să le demarez. Fie ca sunt web developeri , webdesigneri sau proprietari de afaceri este essențial să știe cât de important și util este marketing-ul online pentru business.

Cotirgășanu Mihai, Project Manager, WPD România

Alina CostraselA fost un workshop intensiv, plin de informații noi, organizate într-o formă de prezentare foarte atractivă și inteligent realizată în care organizatorii au creat o atmosferă foarte plăcută, deschisă, relaxantă şi bazată pe interacţiunea dintre trainer şi cursanţi. Personal am rămas cu multe întrebări şi dorinţa de a afla cât mai multe din acest domeniu despre care multe persoane considera că “sunt experte” şi defapt nu sunt. După discuţiile şi exerciţiile de la workshop îmi doresc să cercetez mai mult şi să aplic toate aceste cunoştinţe.

Alina Costrășel, Project Manager, Axiologic Saas

Albert FazakasCursul a fost intensiv și educațional. Deși am avut reticiențe în prima fază în a participa, s-a dovedit o experiență bună și placută, dar mai ales educativă. M-a ajutat mult deoarece cunoștiințele pe care le aveam înainte erau învechite și acest curs s-a dovedit a fi un upgrade de “soft” la cea ce știam înainte. Noile informații primite au fost și sunt mai mult decât benefice pentru activitatea mea viitoare în marketingul online.  Recomand!
De ce ar trebui să participe și altii? Păi simplu cât timp trăiești înveți și evoluezi:) Trăim în lumea vitezei, informațiile se schimbă de la oră la oră. Ce am învățat azi mâine e posibil să fie deja învechit, iar programul Online – Negru pe alb oferă un update necesar tuturor care activează în acest domeniu.

Albert Fazakas, Marketing Manager, Atumag

Mija NeluWorkshopul a fost exact ce aveam nevoie. Structura, informația primită și exemplele practice foarte bine alese, dublate de experiența trainerului m-au ajutat să-mi setez ‘negru pe alb’ un plan de marketing online pentru afacerea mea. În urma participării la workshop am rămas cu o viziune nouă și completă asupra mediului online, dar și cu idei noi de business.

Mija Nelu, Antreprenor

Mult succes în continuare! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter
Lasă-ne adresa de email și te vom ține la curent cu ultimele noutăți din Marketing.